küldetés


6 éjszakás Bakony Gyönygyei program

Négy bakonyi szálloda közös programot állított össze mindazok számára, akik szeretik a természetet, a nyugalmat, és szeretnek kirándulni...

A Zirc közelében található Hotel Szépalma, a veszprémi Hotel Villa Medici, a Pápa melletti Hotel Hasik, és móri Fogadó az Öreg Préshez azoknak a vendégeknek kínálja ezt a lehetőséget, akik igényt tartanak elegáns és színvonalas szállodai szolgáltatásokra. 3x2 éjszakás aktív program keretében a vendégek kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait, miközben megismerhetik a környék természeti és kulturális látnivalóit is. A napokat összevonva egy hosszabb, 6 napos kirándulásra nyílik lehetőség, de 2-2 éjszaka a szállodákkal egyeztetett időpontokban külön-külön időpontban is igénybe vehető. A hat éjszaka eltöltése legalább három különböző szállodában lehetséges.

Vendégeinket a szállodák mindegyikében kétágyas szobával, kiadós reggelivel, az érkezés napján konyhafőnökeink által összeállított vacsorával és egy üveg ajándék borral látjuk vendégül. Kiegészítő szolgáltatásink, mint wellness, fitness, kerékpárok stb. a Bakony Gyöngyei csomag vendégei számára térítésmentesek.
A 6 éjszakás program ára 59.500,- Ft/fő,
amely a három szálloda bármelyikében előjegyezhető.Bakonyi Betyártúra

A program első napján kétórás tereplovaglással hangolódunk rá a lovakra és a páratlan bakonyi tájra, majd másnap nekivágunk a bakonyi betyárok vadregényes ösvényeinek. Szépalmapusztáról kiindulva Porva határában haladunk el, majd Porva-Csesznektől követjük a Cuha-patak megdöbbentően szép völgyét. (És látunk sok szép cuhatagot:-) Vinyén kis pihenőt és technikai szünetet tartunk a Pokol Csárdában, majd megcélozzuk Fenyőfőt, ahová puha talajon, igazi fenyőillatú úton nyargalunk. Fenyőfőről a Kőris hegy alatt, Ménesjáráson keresztül térünk vissza Szépalmára, ahol nyáron jól megérdemelt hideg csapolt sör, hűvösebb évszakban forralt bor és szauna vár ránk... A túra hossza 31 km. Az ár tartalmazza az ellátást (reggeli és vacsora), a szállást, a 2. nap pihenőjében egy tál babgulyást és egy pohár bort az utunkba eső falvacska hangulatos kiskocsmájában.
Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, 1 tál babgulyás és két pohár bor a 2. túranapon
Részvételi díj: 46.600 Ft/főBakonyi Gyalogtúra

A program a kirándulók körében méltán népszerű Magas-Bakony ösvényeire, turistaútjaira invitálja túrázó kedvű résztvevőit. A két éjszakás aktív pihenőprogram során az első napon néhány kilométers játékos gps-kincskereső túrán, majd másnap egy egész napos, szintén gps-szel támogatott gyalogtúrán vesznek részt a vendégek. Az ellátást, a szállást, a piknik-csomagot, valamint a gps készülékeket a Szépalma Hotel biztosítja. Az ár a program mellett tartalmazza a reggelit, a vacsorákat és a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát.
Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, a 2. napon piknik-csomag
Részvételi díj: 32.600 Ft/főBakonyi Karikatúra

A kalandosabb kedvű kerékpározók számára sokak szerint a Bakony kínálja a legváltozatosabb és legszebb terepet. A Karikatúrák program első napján kb három órás kerékpártúrán Bakonybélbe teker a csapat, aszfaltozott erdészeti úton. Szépalmáról Bakonybélbe viszonylag könnyen le lehet jutni, mert a 8 km-es szakasz javarészt lejtő, így értelem szerint érdemes tartalékolni az erőből a visszaútra is. Bakonybélben kisebb harapnivaló magunkhoz vételét és a kulacsok feltöltését követően a Pörgöl-barlang érintésével térünk vissza Szépalmára. A program második napján egész napos, gps-szel támogatott kerékpártúra vár ránk. Az útvonal: Borzavár- Porva-Porvacsesznek-Vinye-Fenyőfő- Ménesjárás- Szépalma. Az útvonal hosszát és nehézségét és a tempót a résztvevők fizikai kondíciójához rugalmasan igazítjuk. Az ellátást, szállást, piknik-csomagot, valamint a tájékozódást segítő gps-készülékeket a Szépalma Hotel biztosítja. Az ár a kerékpárok bérleti díja mellett tartalmazza a reggelit, a vacsorát és a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát.
Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, a 2. napon piknik csomag
Részvételi díj: 37.600 Ft/főGasztronómiai különlegességek a Bakonyban

Amennyiben Ön szállás nélkül, rövidebb kirándulások alkalmával szeretné megismerni a Bakony látnivalóit és a Bakony Gyöngyei szállodák gasztronómiai kínálatát, esetleg egy különleges ajándékkal szeretné meglepni partnerét, ismerősét, kedvezményes feltételekkel ajánlunk lehetőséget 4 főétkezést 4 különböző étteremben kínáló Bakony Gyöngyei éttermi kupon kiváltására is.