küldetésSzeretettel köszöntjük Önt
a Bakony Gyöngyei Társaság oldalán
amely néhány bakonyi vállalkozás különleges együttműködése


Ezen a bolygón az élet
Csak fogyaszt és éget
A szemetet szórja szét
Bármerre nézek,
Csak villódzó képek
És gyönyörű hulladék.

Olyan relatív minden
Támpont meg nincsen
A rút is annyira szép,
A reklám a főnök,
Meg a sorozathősök,
Már nem lehet messze a vég.

/Ákos/


Az elmúlt két évtized jelentős változásokat eredményezett a társadalomban és az üzleti életben egyaránt. Vállalkozások, vállalkozók, és munkavállalók között egyre keményebb verseny folyik. Érdekes és tanulságos alaposabban megvizsgálni azt, hogy ebben az érvényesülésért folytatott versengésben, ki milyen messzire megy el, milyen eszközöket képes ill. hajlandó igénybe venni...

A Bakonyban és annak környékén működő vállalkozások vezetőiként együttműködő támogatást ajánlottunk egymásnak. Keressük azokat a lehetőségeket, ahol segíteni, támogatni tudjuk egymást. Hiszünk benne, hogy összeadva tudásunkat, energiánkat és ötleteinket, nem csupán saját munkánkat tesszük könnyebbé és változatosabbá, de jobban teljesíthetjük a felénk megfogalmazódó elvárásokat és szélesíthetjük kínálatunkat is ügyfeleink, partnereink felé. Összhangra törekszünk a vállalkozások falain belül és azokon kívül, közvetlen és közvetett környezetünkkel egyaránt.
Házainkban és azok környezetében békét, nyugalmat és feltöltődést kínálunk. Kikapcsolódást a hétköznapokból, amelyek néha próbára teszik tűrőképességünket. Emberközpontú gondolkodásmóddal, a mennyiség és hatékonyság mindent meghatározó világában szeretnénk a minőséget előtérbe, az embert a középpontba állítani.

Az egymás közelében fekvő, családias hangulatú szállodák és éttermek vezetői, a környék hasonló gondolkodásmódú szolgáltatói, alkotói és művészei rendszeres találkozásokat szervezve, egymás tapasztalataira építve, közös célokat tűztünk magunk elé:

  • Hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésekre törekszünk, igyekszünk megbízható támpontot jelenteni vendégeink, partnereink és egymás számára egyaránt.
  • Megosztjuk egymással a működésünk közben tapasztalt észrevételeket, jó és rossz tapasztalatainkat, kölcsönösen segítve ezzel a hatékonyabb működést.
  • A Bakony Gyöngyei név alatt egységes piaci fellépést alakítunk ki, és közös kiállítási megjelenésekkel, nyomtatot és online-hirdetésekkel csökkentjük az egységekre jutó marketing költségeket.
  • Keressük a fejlődésünket támogató pályázati lehetőségeket.
  • Beszállítóinknál igyekszünk mennyiségi-minőségi kedvezményeket érvényesíteni.
  • A tagszállodák nagyobb rendezvényeket eszköz-, ill. munkaerő-kölcsönzéssel támogatják.
  • Kollégáink és tagjaink részére kedvezményes üdülési lehetőséget és közös személyzeti kirándulásokat szervezünk a Bakony Gyöngyei szállodákba.
  • Mivel szolgáltatásaink és áraink is hasonlóak, megpróbáljuk vendégeket a Bakony Gyöngyei hálózaton belül tartani. A kapacitásunk felett jelentkező keresletet a hálózaton belüli partnereinkhez irányítjuk.
  • 3x2 ill. 4x2 éjszakás package-ek formájában változatos üdülési lehetőséget kínálunk, amelyeket vendégeink elképzeléseiknek megfelelően vehetnek igénybe a különböző szolgáltatóknál.
  • A környékbeli látnivalók bemutatásával lovas- és kerékpártúrákat szervezünk.